Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prato Impex
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana caini Royal Canin Maxi Junior
25914 lei
Brand
Sac 15 kg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Royal Canin Maxi Junior la sac de 15 kg este o hrana pentru caini juniori (cu varste de pana la 15 luni) care apartin raselor de talie mare - maxi (cu o greutate medie intre 26 si 44 kg). Aceasta mancare pentru caini are o consistenta uscata si face parte din categoria superpremium.

Hrana pentru caini Royal Canin Maxi Junior confera siguranta digestiva, are o combinatie exclusiva de nutrienti ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.) si un echilibru optim al florei intestinale (prebiotice, F.O.S., M.O.S.) ce ajuta la imbunatatirea calitatii materiilor fecale.Ajuta la construirea mecanismelor naturale de aparare ale puiului, gratie complexului patentat de antioxidanti si Manan-Oligo-Zaharide.

Mancarea pentru caini Royal Canin Maxi Junior asigura o crestere intensa, contribuie la mentinerea unui ritm de crestere armonios cu ajutorul aportului optim de energie si a continutului ridicat de proteine. Are un continut energetic moderat adaptat nevoilor puiului de talie MAXI pe parcursul etapei de crestere, menit sa previna in acelasi timp cresterea necontrolata a greutatii.

Royal Canin Maxi Junior sustine articulatii sanatoase, ajuta la formarea unui sistem osos sanatos si la o buna consolidare a articulatiilor.
Din Gura in Gura